Kitten

Een kitten in huis is een groot feest! Om zoveel mogelijk plezier te hebben van uw kitten en problemen te voorkomen, is het belangrijk dat u goed bent voorbereid. Wij hebben de belangrijkste tips voor u op een rij gezet.

Verzamel veel informatie

Als u van plan bent om een kitten aan te schaffen, zorg dan dat u van te voren veel informatie verzamelt. Zo is het belangrijk om goed te kijken wat het opvoeden van een kitten met zich meebrengt en wat een goede plek is om een kitten te kopen. Mocht u van plan zijn een raskat aan te schaffen, verdiept u zich goed in het ras dat u wilt aanschaffen. Spelen er bijvoorbeeld erfelijke ziekten? Zijn er karaktertrekken die wel of niet bij uw familie passen?

Twijfel niet om ons een keer te bellen voor extra informatie!

Kom kennismaken

Zodra het kitten in huis is, komen er vaak nog veel vragen bij u op. Wij raden u daarom aan om meteen de volgende dag bij ons langs te komen voor een kennismakingsconsult. Zo kunnen wij kennismaken met u en uw kitten en natuurlijk andersom. Meestal is er op dat moment geen enting of andere ingreep nodig, waardoor het kitten niet direct een negatieve ervaring heeft in de dierenartspraktijk.

Tijdens het kennismakingsconsult kijken we uw kitten helemaal na en bespreken we een aantal zaken die belangrijk zijn bij kittens, zoals ontwormen, chippen, vlooien en entingen. Ook kunt u dan uiteraard al uw vragen aan ons stellen. Een deel van de informatie vindt u in onderstaande document.

Succes en misschien tot ziens in de praktijk met uw nieuwe aanwinst!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.