Landbouwhuisdieren

Met een enthousiast team van 6 dierenartsen voor landbouwhuisdieren zijn wij dagelijks onderweg om zorg te verlenen aan bedrijfsmatig gehouden dieren. Zoals rundvee, varkens, schapen en geiten.

Naast medische zorgverlening is advies geven over diergezondheid en dierwelzijn een belangrijk deel van ons werk. Houdt u hobbymatig landbouwhuisdieren? Ook dan kan uw dier uiteraard op onze zorg rekenen!

Kunnen wij u ergens mee helpen? Wij staan voor u klaar om de beste zorg te verlenen aan uw landbouwhuisdieren!

Telefonisch spreekuur

Wilt u overleg met een dierenarts voor landbouwhuisdieren? Wij houden telefonisch spreekuur op werkdagen van 8:00 – 9:00 uur op 033 – 246 03 05.

Visites

Onze assistentes helpen u graag met het inplannen van uw visiteaanvraag. U kunt daarvoor bellen tussen 8:00 en 17:00 uur. Als het een visite betreft voor dezelfde dag dan vragen we u om voor 9:00 uur te bellen. Op die manier kunnen we onze routes zo efficiënt mogelijk inplannen.

Medicijnen

Medicijnen kunt u telefonisch bestellen tussen 8.00 en 17.00 uur. Bestelt u medicijnen voor 9.00 uur, dan liggen ze dezelfde dag nog op 1 van onze afhaalpunten voor u klaar. Heeft u een account voor onze veehouder portal? Dan kunt u ook bestellen via onze webshop.

Spoedgeval? Bel 033 – 246 03 05

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en u wordt altijd geholpen door een erkende dierenarts voor landbouwhuisdieren.

U kunt dit delen: