Klauwgezondheidscentrum

Het NederlandsKlauwGezondheidsCentrum (NKGC) is ontstaan vanuit de behoefte om een volgende stap te maken in het aanbieden van de best mogelijke zorg en adviezen binnen de veterinaire gezondheidszorg van rundvee. Het centrum omvat drie onderdelen; praktijk, lezingen & workshops en praktijkonderzoek.

Het NederlandsKlauwGezondheidsCentrum (NKGC) is ontstaan vanuit de behoefte om een volgende stap te maken in het aanbieden van de best mogelijke zorg en adviezen binnen de veterinaire gezondheidszorg van rundvee. Het centrum omvat drie onderdelen; praktijk, lezingen&workshops en praktijkonderzoek.

De missie van het centrum is: “Het samenbrengen en uitwisselen van kennis en kunde van alle stakeholders in de rundveehouderij op het gebied van klauwgezondheid bij rundvee met als gezamenlijk doel het terugdringen en voorkomen van klauwaandoeningen en het verbeteren van het dierwelzijn”.

Het centrum is opgericht door Marcel Drint (dierenartsenpraktijk Nijkerk-Wellensiek), Gerben Meerema (dierenartsenpraktijk West-Betuwe) en Jan Lievaart.

Klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.