Gezelschapsdieren

Bij Wellensiek Dierenartsen staan wij voor u klaar met een enthousiast team van acht dierenartsen en zeventien assistentes. U kunt erop rekenen dat ons team de beste service en zorg verleent aan uw dier. Onze assistentes zijn u graag van dienst met advies of het maken van een afspraak bij één van onze dierenartsen. U bent van harte welkom op één van onze vier vestigingen!

Tussen 8:00 – 19:00 uur kunt u ons bellen voor een afspraak op een van onze vestigingen. Tijdens onze openingstijden bent u welkom aan de balie voor vragen en informatie, voorgeschreven medicatie, dieetvoer, ontwormingsmiddelen, vlooien- en tekenbestrijdingsmiddelen en verzorgingsproducten. Wij geven u graag advies over de beste producten voor uw dier.

Spoed

Voor spoedgevallen zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op
tel.nr.: 033 – 246 03 05.

Faciliteiten

Wij vinden het belangrijk om de beste zorg te verlenen aan uw huisdier, daarom hebben wij een ruime uitrusting van moderne apparatuur en faciliteiten. Zo beschikken wij over oa. echoapparatuur, een digitaal röntgenapparaat en uitgebreide anesthesieapparatuur. In ons laboratorium kunnen wij uitgebreid bloedonderzoek uitvoeren en meestal hebben we dezelfde dag de uitslag.

Kunnen wij u ergens mee helpen? Bel 033 – 246 03 05 of kies voor:

Spoedgeval? Bel 033 – 246 03 05

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en u wordt altijd geholpen door een erkende dierenarts voor gezelschapsdieren.

U kunt dit delen: