Paarden

De paardenafdeling van Wellensiek Dierenartsen wordt gerund door een bevlogen team van 7 ervaren paardenartsen en 5 toegespitste assistentes. Met onze uitgebreide expertise streven wij naar optimale zorg en begeleiding voor elk paard. Altijd op de hoogte van de laatste methoden en technieken blijven wij onszelf ontwikkelen. We bieden niet alleen reguliere eerstelijnszorg, maar zijn ook in staat de meest gecompliceerde zorgvragen te beantwoorden. Daarbij leveren we altijd kwalitatief maatwerk.

Afdelingen en diensten
Onze kliniek beschikt over uitgebreide diagnostische- en behandelmethoden met de bijbehorende faciliteiten. Daarnaast hebben wij ons onder andere toegespitst op klinische- en röntgenologische keuringen, orthopedische problemen, tandheelkunde en gynaecologie. Ook staan wij goed aangeschreven als medisch begeleider van internationale sportpaarden.

Persoonlijke aandacht
Naast het bieden van hoogwaardig kwalitatieve zorg aan uw paard, hechten we ook veel waarde aan een persoonlijke service en begeleiding aan u als eigenaar. Of u nu als professional werkzaam bent in de paardensport of als particulier een paard bezit: wij bieden altijd persoonlijke begeleiding op maat. Een goede samenwerking tussen dierenarts en eigenaar leidt immers écht tot optimale zorg.

Zorg op locatie
Met onze mobiele klinieken zijn wij altijd onderweg om paarden op locatie van de beste zorg te voorzien. Daarnaast kunt u natuurlijk ook terecht in onze kliniek in Bunschoten-Spakenburg.

Kunnen wij ergens mee helpen? Wij staan altijd voor u en uw paarden klaar.

Telefonisch spreekuur

Wilt u overleggen met één van onze paardenartsen? Dit kan op werkdagen tussen 8:00 en 9:00 uur via 033 – 246 03 05.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak bij u op stal of in onze kliniek belt u naar 033 – 246 03 05. Onze paardenkliniek bevindt zich op het terrein van Manege Groenendaal, gelegen aan de Zevenhuizerstraat 154 in Bunschoten-Spakenburg.

Spoedgeval? Bel 033 – 246 03 05

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en u wordt altijd geholpen door een erkende paardendierenarts.

U kunt dit delen: