Gezelschapsdieren

Paarden

Landbouwhuisdieren

Welkom bij Wellensiek Dierenartsen Hooglanderveen.

Wij gaan voor de beste zorg voor uw dier. Of het nu gaat om ziekte, spoedgevallen, advisering of om ervoor te zorgen dat uw dier gezond blijft. Met een bevlogen team van 17 dierenartsen en 16 assistentes verlenen wij medische zorg aan gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Met onze 5 vestigingen focussen wij ons op het werkgebied Gelderland en Utrecht, waaronder ook Hooglanderveen. Onze ambulante dierenartsen bedienen klanten in heel Nederland en zelf over de grens.

Ons motto is: voor alle dieren zorg!

Wat u van ons kunt verwachten:

Goede en snelle service
Twijfel niet om contact op te nemen, wij beantwoorden graag uw vragen. Als dat nodig is plannen wij zo snel mogelijk een afspraak in. Ga naar onze contactpagina of zoek een dichtstbijzijnde vestiging.

Zorg en aandacht
Wij begrijpen uw zorgen als het niet goed gaat met de gezondheid van uw dier. Van ons mag u de beste medische zorg en aandacht verwachten, of het nu gaat om een inenting of ziekte.

Kennis en kunde
Al onze dierenartsen zijn toegespitst op een diersoort. Uw dier wordt dus altijd behandeld door een van onze eigen dierenartsen. Ook tijdens een spoedgeval
’s avonds of in het weekend. Maak kennis met onze medewerkers.

Altijd de juiste hulp voor uw dier!

Wist u dat wij een van de weinige praktijken zijn waarbij u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht kunt met uw huisdier en altijd een vertrouwd gezicht treft? Geen doorverwijzing naar een andere praktijk of spoedkliniek ver weg als uw dier hulp nodig heeft. Wij kennen het medisch dossier van uw dieren en kunnen daardoor meteen accuraat en optimaal behandelen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem telefonisch contact op met
033 – 246 03 05 of gebruik dit contactformulier: