Geiten

Wij verlenen zowel diensten aan professionele geitenhouders, als aan particulieren met bijvoorbeeld enkele dwerggeitjes in de achtertuin. Onze dienstverlening strekt zich dan ook uit van geboortehulp bij de individuele geit tot complexe bedrijfsadvisering, bijvoorbeeld op het gebied van opfok, huisvesting of diergezondheid.

Kunnen wij u ergens mee helpen? Wij staan voor u klaar om de beste zorg te verlenen aan uw landbouwhuisdieren!

Telefonisch spreekuur

Wilt u overleg met een dierenarts voor landbouwhuisdieren? Wij houden telefonisch spreekuur op werkdagen van 8:00 – 9:00 uur op 033 – 246 03 05.

Visites

Onze assistentes helpen u graag met het inplannen van uw visiteaanvraag. U kunt daarvoor bellen tussen 8:00 en 17:00 uur. Als het een visite betreft voor dezelfde dag dan vragen we u om voor 9:00 uur te bellen. Op die manier kunnen we onze routes zo efficiënt mogelijk inplannen.

Medicijnen

Medicijnen kunt u telefonisch bestellen tussen 8.00 en 17.00 uur. Bestelt u medicijnen voor 9.00 uur, dan liggen ze dezelfde dag nog op 1 van onze afhaalpunten voor u klaar. Heeft u een account voor onze veehouder portal? Dan kunt u ook bestellen via onze webshop.

Spoedgeval? Bel 033 – 246 03 05

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en u wordt altijd geholpen door een erkende dierenarts voor landbouwhuisdieren.

U kunt dit delen: