Mobiele paardenpraktijk

Wij vinden het belangrijk om de beste zorg te verlenen aan uw paard(en), daarom hebben wij een ruime uitrusting van de juiste apparatuur en faciliteiten.

Onze mobiele paardenkliniek is uitgerust met een modern echografie-apparaat voor het scannen van weke delen, twee digitale röntgenapparaten en een volledig ingerichte apotheek. Ook gebitsbehandelingen kunnen bij u thuis worden gedaan. Indien u geen vaste cliënt bent van onze paardenkliniek maar wel gebruik wil maken van onze mobiele diensten, dan sturen wij op verzoek alle onderzoeken en resultaten door naar uw eigen dierenarts.
Klik hier voor meer informatie over onze faciliteiten.

De paardenartsen van Wellensiek Dierenartsen kunnen zowel bij u op stal komen of u kunt met uw paard terecht op onze paardenkliniek. Deze is gevestigd op het terrein van Manege Groenendaal in Bunschoten-Spakenburg aan de Zevenhuizerstraat 154. Wij vinden het belangrijk om de beste zorg te verlenen aan uw paard(en), daarom hebben wij een ruime uitrusting van de juiste apparatuur en faciliteiten.

Kunnen wij u ergens mee helpen? Wij staan voor u klaar om de beste zorg te verlenen aan uw paard(en)!

Telefonisch spreekuur

Wilt u overleg met een paardendierenarts? Onze paardendierenartsen houden telefonisch spreekuur op werkdagen van 8:00 – 9:00 uur op 033 – 246 03 05.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan huis, pensionstal of op onze eigen paardenkliniek zijn wij bereikbaar op 033 – 246 03 05. Onze paardenkliniek is op het terrein van Manege Groenendaal, Zevenhuizerstraat 154 in Bunschoten.

Spoedgeval? Bel 033 - 246 03 05

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en u wordt altijd geholpen door een erkende paardendierenarts.

Klik hier voor een uitleg over spoed

U kunt dit delen: