Mobiele paardenpraktijk

Vanuit onze hoofdkliniek in Nijkerk zijn onze paardendierenartsen altijd onderweg om optimale zorg te bieden op locatie. Onze mobiele paardenklinieken zijn onder andere uitgerust met een modern echografie-apparaat, twee digitale röntgenapparaten en een volledig ingerichte apotheek. Ook gebitsbehandelingen kunnen bij u op stal worden gedaan. Indien u geen vaste cliënt van ons bent maar wel gebruik wil maken van onze mobiele diensten, dan sturen wij op verzoek alle onderzoeken en resultaten door naar uw eigen dierenarts.

Klik hier voor meer informatie over onze faciliteiten.

Soms is het beter dat uw paard naar onze kliniek komt. Deze is gevestigd op het terrein van Manege Groenendaal in Bunschoten-Spakenburg. Hier hebben we hoogwaardige apparatuur en faciliteiten tot onze beschikking, zodat we uw paard de best mogelijke zorg kunnen verlenen.

Kunnen wij ergens mee helpen? Wij staan altijd voor u en uw paarden klaar.

Telefonisch spreekuur

Wilt u overleggen met één van onze paardenartsen? Dit kan op werkdagen tussen 8:00 en 9:00 uur via 033 – 246 03 05.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak bij u op stal of in onze kliniek belt u naar 033 – 246 03 05. Onze paardenkliniek bevindt zich op het terrein van Manege Groenendaal, gelegen aan de Zevenhuizerstraat 154 in Bunschoten-Spakenburg.

Spoedgeval? Bel 033 – 246 03 05

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en u wordt altijd geholpen door een erkende paardendierenarts.

Laatste nieuws:

U kunt dit delen: