Disclaimer

Gebruik van www.wellensiek.nl
Wellensiek Dierenartsen besteedt veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie op haar website wellensiek.nl.

De inhoud en functionaliteit worden zorgvuldig gecontroleerd en geactualiseerd. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze informatie volledig juist en compleet is en blijft. Bezoekers kunnen aan de verstrekte informatie geen rechten ontlenen. Wellensiek Dierenartsen aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enige schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.

Deze website kan voor uw informatie verwijzen naar producten, diensten of websites van derden. Wellensiek Dierenartsen accepteert op geen enkele wijze aansprakelijkheid daarvoor.

Informatie gebruiken
Wellensiek Dierenartsen behoudt alle rechten voor, waaronder auteursrechten en merkrechten, met betrekking tot op de website gepresenteerde informatie, zoals teksten, grafisch materiaal en logo’s. Behalve het downloaden en printen van de informatie voor eigen gebruik, is het niet toegestaan om de inhoud van de website, zonder uitdrukkelijke toestemming van Wellensiek Dierenartsen over te nemen, te vermenigvuldigen, te distribueren of openbaar te maken.

Wijzigingen
Wellensiek Dierenartsen behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website (inclusief de tekst van deze disclaimer) te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

versie: 1 november 2021
© 2021 Wellensiek Dierenartsen

Download

Vragen?
Mocht u toch iets zien of lezen wat niet correct is (verkregen)? Of heeft u vragen en/of opmerkingen? laat het ons dan direct weten! Dit kan door middel van een e-mail naar: dierenartsen@wellensiek.nl

Wellensiek Dierenartsen
Holkerweg 52
3861 PB Nijkerk
KvK nummer 32155249

Colofon
Ontwerp & realisatie: popupstudio
Stock: pexels.com