Varkens

De varkensartsen van Wellensiek Dierenartsen werken nauw samen met een vijftal andere praktijken in en om de Veluwe. Onder de naam SUVITA varkensartsen hebben wij onze krachten gebundeld.

Voor meer informatie over Suvita klik hier.

Kunnen wij u ergens mee helpen? Wij staan voor u klaar om de beste zorg te verlenen aan uw landbouwhuisdieren!

Telefonisch spreekuur

Wilt u overleg met een dierenarts voor landbouwhuisdieren? Wij houden telefonisch spreekuur op werkdagen van 8:00 – 9:00 uur op 033 – 246 03 05.

Visites

Onze assistentes helpen u graag met het inplannen van uw visiteaanvraag. U kunt daarvoor bellen tussen 8:00 en 17:00 uur. Als het een visite betreft voor dezelfde dag dan vragen we u om voor 9:00 uur te bellen. Op die manier kunnen we onze routes zo efficiënt mogelijk inplannen.

Medicijnen

Medicijnen kunt u telefonisch bestellen tussen 8.00 en 17.00 uur. Bestelt u medicijnen voor 9.00 uur, dan liggen ze dezelfde dag nog op 1 van onze afhaalpunten voor u klaar. Heeft u een account voor onze veehouder portal? Dan kunt u ook bestellen via onze webshop.

Spoedgeval? Bel 033 – 246 03 05

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en u wordt altijd geholpen door een erkende dierenarts voor landbouwhuisdieren.

Laatste nieuws:

U kunt dit delen: